Tuinontwerpen
Tuinontwerpen
Op deze pagina laat ik een tweetal recente projecten  zien. Een kleine, ommuurde stadstuin in het centrum van  Utrecht (De Savornin Lohman) en een grote, bestaande tuin (aangelegd in het begin van de 20e eeuw), die tot een wilde plantentuin wordt omgevormd in White Waltham, Berkshire (Waltham Place). Wat deze projecten met mijn overige, niet getoonde tuinontwerpen gemeen hebben is dat met behoud van het bestaande (gebouwen, muren, grote bomen en struiken) getracht wordt een zo gevarieerd mogelijke beplanting aan te brengen, die past bij de milieu-omstandigheden ter plaatse. Zo'n beplanting moet gemakkelijk kunnen worden onderhouden zonder dat kunstmest of bestrijdingsmiddelen nodig zijn.
De ontwerp-elementen in alle tuinen staan ten dienste van die beplanting. Bovendien wordt ermee getracht bestaande, mooie uitzichten en doorkijkjes te versterken en lelijke uitzichten weg te werken.

Wanneer u geinteresseerd bent in een ontwerp voor uw tuin en eerst meer informatie wilt, aarzel niet om mij te bellen
(0523 682797) of een e-mail te sturen naar henk@prionatuinen.com
Denk er wel aan dat de beste tijd om dat te doen het najaar of de winter is. Aanvragen in het voorjaar worden alleen gehonoreerd wanneer er nog tijd is.
Waltham Place
De Savornin Lohman
Menu